Fysiotherapie MCN

FysioMCN
Loenermark 162-165
1025 SP, Amsterdam
Telefoon: 020-6320220
E-mail:info@fysiomcn.nl
www.fysiomcn.nl
Waterlandpleinbuurt

MCN Fysiotherapie is al jaren een begrip in noord als het gaat om het leveren van zorg voor jong en oud. MCN onderscheidt zich van andere praktijken doordat er gewerkt wordt met superspecialisaties. De therapeuten bij MCN kiezen er, na hun studie fysiotherapie, allemaal voor om geen algemeen fysiotherapeut te worden, maar hebben zich doorontwikkeld op een of meerdere specifieke gebieden. Kinderfysiotherapie is zo’n gebied.

Tijdens de groei van het kind treden er voortdurend veranderingen op. Bij sommige kinderen verloopt de ontwikkeling iets trager of wijkt de ontwikkeling af van normaal. De kinderfysiotherapeuten van MCN zijn gespecialiseerd om de motorische achterstand te herkennen en op de juiste manier te behandelen. Zij werken nauw samen met huisartsen, schoolartsen, kinderartsen en de andere zorgverleners in het Centrum voor Jeugdgezondheid om uw kind zo nodig de optimale zorg te kunnen geven.

MCN heeft gekozen voor de Vijf Sterren als locatie de zorg voor het kind buiten de ‘klinische sfeer’ van de particuliere praktijk te houden. Hier kunnen de therapeuten op een zeer kindvriendelijke plek, zo nodig samen met de andere zorgverleners, de beste zorg aanbieden aan alle kinderen uit Amsterdam en omstreken.