SPIN

SPIN 
Markengouw 245 B
1024 EA AMSTERDAM
tel. 020- 7055110 (tijdelijk: 0645236351)
e-mail. sterspelers@stichting-spin.nl

Het speelplein bij het nieuwe gebouw wordt ingericht door SPIN (Speeltuinen in Noord). Er zijn de hele dag medewerkers van SPIN aanwezig om de kinderen te begeleiden in hun spel.
 
De speeltuin is in de zomer én in de winter geopend. Van dinsdag tot en met donderdag vanaf 10 uur ‘s ochtends, en op maandag en vrijdag vanaf 12 uur. In de winter gaat de speeltuin om 17.00 uur dicht en in de zomer om 18.00 uur.
 
De meeste activiteiten vinden buiten plaats. Als het nodig is, is er in het gebouw een kleine ruimte waar met 10 tot 15 kinderen iets leuks gedaan kan worden.
 
De speelplaats is heel avontuurlijk ingericht. Een ontwerpbureau heeft het plan daarvoor gemaakt. Het thema van de speelplaats is  ‘natuur’. Er komt een palenbos, een hangmat, waterspel en een klimtoren met glijbaan. Het wordt echt een spannende speeltuin met veel uitdaging. Ook kinderen met een beperking kunnen spelen op deze speeltuin. In het ontwerp is hier rekening mee gehouden.

  
De natuurspeeltuin wordt mogelijk gemaakt door: Jantje Beton, Stichting Hulp na onderzoek, Jan van Borkfonds, NSGK, Fundatie van den Santheuvel Sobbe, VSB Fonds en het SKANfonds, Stadsdeel Amsterdam Noord, SPIN en Tinteltuin.